divendres, 2 de juny del 2017

Presentació de l’EPO de Sant Boi. Cristian@s en el món del treball.


És una alegria poder comunicar-vos que un grup de cristians i cristianes pertanyents a parròquies i moviments apostòlics de la diòcesi de Sant Feliu i compromesos en el món del treball i en diferents moviments socials, ens hem constituït com Equip de Pastoral Obrera de Sant Boi agafant el nom de Cristian@s en el món del treball. El nostre desig és col·laborar amb totes les persones de bona voluntat i amb tots el moviments de la nostra població que s’esforcen per fer una societat millor, aportant allò d’específic amb què Jesús ens ha omplert el cor.

A través de les nostres vides i de les activitats que pensem portar a terme, voldríem difondre i contagiar als nostres companys i companyes de treball l’estil de vida de Jesús de Natzaret, el Crist, l’amor a totes les persones que considerem germans i germanes nostres, i la lluita perquè totes elles sense exclusió tinguin una vida digna i plena. Aquesta lluita la veiem reflectida també en els valors presents en la història obrera i en la resta de moviments alliberadors que existeixen a casa nostra i en el món: el reconeixement de la dignitat humana i de la centralitat de la persona, la lluita per la justícia i la pau en el món, l’aspiració a una societat igualitària i fraternal, el desig de contribuir al funcionament de la societat mitjançant la participació cívica i un treball realitzat en condicions dignes i per a tothom.

Pretenem que al voltant de l’Equip s’apleguin no solament ciutadans d’aquesta localitat sinó també d’altres poblacions properes; no solament persones creients, sinó també ciutadans que, tot i no considerar-se creients, tenen com a referents positius la persona de Jesús de Natzaret i els valors evangèlics que ens va transmetre.

Com a primera proposta us convidem a la xerrada-col·loqui mensual que sobre temes d’identitat i d’actualitat (local, comarcal, global,...) pensem oferir a tota la ciutadania. Seran sessions on -després d’una breu xerrada introductòria- la major part del temps el podrem destinar a compartir experiències sobre el que fem, sentim i desitgem, al mateix temps que ens animen en el compromís per construir una societat més justa i humana Voldríem que aquest espai d’escolta i comunicació mútua no fos solament una ocasió per a la formació personal sinó també un àmbit comunitari on viure la solidaritat i la germanor i celebrar junts la nostra vida compromesa per construir un món millor.

El nostre lloc de trobada habitual serà la parròquia de Montserrat –carrer Jacint Verdaguer, núm. 151, de Sant Boi i l’email de contacte: eposantboi@gmail.com. Totes aquelles persones que vulgueu incorporar-vos a l’Equip, sereu benvingudes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada