dilluns, 21 de març del 2016

L'alegria de la Pasqua


Un evangeli post-pasqual diu : " us donaré una alegria que ningú us podrà prendre... L'alegria és un de tants dons de Déu, però potser és un dels més clars i evidents.

Podem posar tot el nostre afany en pretendre estar alegres, ens podem concentrar durant hores i hores per conseguir l'alegria i potser que la única cosa que constatem, és que malgrat tots els nostres esforços, no podem de cap manera, acoseguir ni una miqueta d'alegria... per què ens passa això? :

L'alegria és lliure. No està subjecte ni al benestar ni al malestar, ni a l'amor ni al desamor, ni a l'opulència ni a la pobresa, ni a cap cosa, que aparentment , sembli que la pugui provocar. Una bona raó d'això, és que existeixen rics tristos i pobres alegres i a l'inrevés. Existeixen persones amb parella sentimental tristes i persones soles felices, i a l'inrevés. Individus amb problemes tristíssims, i individus sense problemes, també tristíssims.

Tant de bo aquesta Pasqua brolli dins de nosaltres aquesta alegria que vé de Déu i del seu amor boig inexplicable, i no pas de nosaltres!... Si l'hem vist, encara que sigui de lluny, si hem sentit parlar d'ella o si la desitgem amb tot el nostre cor, en qualsevol cas estem de sort i és motiu de festa gran, perquè certament.... " ningú ens la podrà prendre"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada